O nama

Nakon višegodišnjeg radnog iskustva u proizvodnji i osmisljavanju dizajna stolova napravljenih od raznih vrsta drveta, kompanija Drvo Profil DMB je spremna za nove izazove. Na našoj zvaničnoj stranici možete se upoznati sa gotovo svakim proizvodom i širokom ponudom stolova napravljenih u potpunosti od masivnog materijala.

Vrhunski proizvod i usluga

Industrijski stolovi koje nudimo, nisu samo obična ploča postavljena na noge stola, što bi se učinilo na prvi pogled. Takav model stola predstavlja kompleksnu celinu koja svojim posebnim izgledom pravi razliku u prostoru u kom se nalazi i unosi jednu stilsku velicinu. Kao prioriret na prvom mestu nam je zadovoljstvo klijenta i pozitivna povratna informacija.

Kvalitet proizvoda

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u industrijskoj oblasti omogućava nam da klijentima ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna idejna rešenja.  Trudimo se da se konstantno prilagođavamo novim trendovima. Kreativnost, posvecenost i znanje su osnovne karakteristike koje ispunjava naš tim.

Radno iskustvo

Tokom proteklih godina imali smo mnogo saradnji i ono što nas ispunjava jeste obostrano zadovoljstvo između kompanije i klijenata, kao i pozitivan komentar nakom završetka saradnje.

Izrada i dizajn

Širok asortiman gotovih stolova,nogu stola i ploča, odličan kvalitet proizvoda.  Svaki komad stola je zaseban, ručno pravljen i sadrži prirodne neravnine. Očaravajući industrijski stil, Vaš dom će učiniti veličanstvenim!